Bestellen

Boek/Folder:

Paula, het waldenzen meisje

De geschiedenis van de Waldenzen zal zich binnenkort herhalen.

Prijs per stuk:

€ 10

Extra informatie:

In een hoogstaande, maar op zichzelf gerichte familie in het oude Frankrijk, komt Paula, een jong nichtje, dat wees geworden is. Ze komt uit een klein dorpje,Villar, gelegen in de Waldensische vallei.

Hoewel ze een eenvoudig leven had met het hoeden van de koeien, schapen, geiten en andere boederij-dieren, heeft Paula de Here Jezus leren kennen.
Haar Here en Zijn Woord zijn het middelpunt van haar leven. Ze kan dit goede nieuws niet voor zichzelf houden, net zo min als ze kan stoppen met ademen en eten.

Dit levert heel wat problemen op want in het huis van haar nichtjes was 'religie' een verboden onderwerp. Het duurde dan ook niet lang of Paula mocht zelfs niet meer in haar eigen kostbare Bijbel lezen.

Paula's gehoorzaamheid, haar vriendelijkheid en haar charme, haar overvloeiende liefde voor iedereen die ze ontmoet, wint de harten van allen, familie en buren.
Dit veroorzaakt voor velen een verandering in dat kleine Franse stadje, tussen Rouan en Darnetal.

Formaat is A5, gebonden.
Per doos van 20 stuks € 100,-

Aantal pagina's:

180
--------------------
Email-adres:
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Opmerkingen
(hoeveelheid boeken, levertijd etc.):
Bevestig:

Doel van deze website is boeken uit te geven die ons voorbereiden op de spoedige wederkomst van Jezus Christus op de wolken des hemels.